In

Ann & Faizal Wedding Reception

mereka berdua sudah lama memadu kasih. sudah 5 tahun suka duka diharungi. mereka berdua kawan baik aku. perkenalan mereka unik. dan aku tak mahu cerita panjang, kerana aku yakin tuan empunya badan akan bercerita sendiri di blog beliau.

24hb Dis mereka diijabkabulkan di Jelebu. aku tak hadir kerana bekerja. namun acara bersanding sudah tentu aku and the gangs hadir. hehehe...jauh tak jauh kita redah ok. member ni..sekali je kawin pun kan...

 ok Ann aku amik gambar kau dengan baju nikah ini dari facebook kau setelah kau ditag sepupu kau. tolong bagitahu dia ok. sebab baju nikah kau lawa sangat. gila suci!!!

kami berkonvoi dari rumah masing2. Masni datang dari JB malam Sabtu tumpang tidur di rumah aku. pagi2 sabtu jemput irna dulu dan kami makan di kedai makcik simpang. port tetap semasa kerja di ofis lama.kemudian tunggu ramai2 ~ ady & family, sumardi & family & Mimy-Megat-Reen dalam kereta masing2. jadi 4 kereta. Sumardi leader tapi kena pick-up dia dari Bukit Mahkota dulu.
dari kamera mimy, kami berkonvoi dari tol Batu 9 untuk masuk ke LEKAS
 on the way. Irna peace at you all!
last touch up by pak andam
 kan....makcik merah ni bahagia sebab dapat kawin dalam suasana meriah dan of course dalam warna merah
 dari Faizal @ Bujal
dari Ann
 tempat akad nikah
 pelamin nan indah.. cantiknya warna....
 bilik pengantin..
 kek pengantin
 duduk bersanding sambil dikipas anak2 buah
apa2 pun kita makan dulu, lapar tu. leader tersesat tadi. makanan memang sedap, nak tambah rasa malu. masak secara rewang. best betul
kereta salah seorang tetamu
 pengantin tersenyum bahagia
 makan beradap
 "drama swasta" sedang berlangsung, pengantin tak tahu apa2
 ok salam2 moh kami nak beransur balik
 reen tengah bagi nasihat ke merepek kat Bujal aku kurang pasti tapi memang lawak
 sebelum balik
 nak tengok dari kamer D90 irna- tunggu gambar2 dari kamera dia next entry
 anak dara nak balik dulu
 oleh2 dari pengantin
 1st time dapat wedding gift macam ni terujala..
 nak isi apa ya..tengah fikir

lepas ni siapa pula yang kahwin. TeTTTTTttttttttttt!

Related Articles

6 comments:

  1. salam..
    esok nak pergi negori sombilan gak..ada member kawin gak..

    ReplyDelete
  2. suka dengan pelamin dia yg sempoi tu...
    cantik wedding gift dia tu, unik!

    ReplyDelete
  3. gift ann aku syg nak guna..buat hiasan sajo...masa aku wedd korang tak gambar pun ngan aku sob sob

    ReplyDelete
  4. jinkamen; makan daging kobau.. sodap.

    rasp; mmg unik. aneh tapi itulah yang best.

    mimy; aku nak bergambar, malangnya dah nak pancit hari tu..

    ReplyDelete
  5. cantiknyaaaaaa.....smeua nya cantik

    gift dia pun best..unik...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...