In

Coffee Box at Sri Gombak

hang out with my BFF never been missed out! this time our choice is at Coffee Box at Sri Gombak. its too easy to get there. if you ever go to Sekinchan Sri Gombak, then it just around that corner.
 please read back words! hehehe
 this is so comfortable. rasa nak panggil waiter, tekan butang yang berkenaan. tapi jangan suka main tekan2 nanti kena maki. elakkan anak2 dari tekan butang sesuka hati
 Christmas just around corner. look into the red hat
 the only man
 the only boy
 so tasty! gile sedap...nak lagi..4 keping tak cukup!
pinggan ke-2
 hot honey lemon. lazat dan nikmatnya...of course its mine!
 yang ini pun sedap. aku tak ingat nama dia.. kawan2 sila datang tengok menu sendiri ya.
 mee goreng mamak. pergh best jugak..idaman Mimy & Reen
 mee kicap idaman Ann
 mushroom soup with garlic bread untuk little Adam
 laksa for Megat
 terbaik!
nasi goreng kampung for me!

entry kali ni takde muka2 myself & my beloved BFF. saja nak low profile. tak mahu terlebih sudah...ini juga adalah perjumpaan terakhir dengan Ann ketika beliau masih anak dara..eheheehe...ann bernikah pada 24 Dec dan bersanding pada 25 Dec. aku bila pulak? tiba2..tak berkaitan dengan entry makan2 ni.

i give 2 thumbs up for everything we order that day. masing2 kena RM22.30.. harga termasuk minuman yang dipesan kawan2 aku tak sempat snap. share bayar macam biasa. mahu datang makan lagi..sangat sedap weh...sila2 cuba aku rekomenkan pada mereka2 yang suka bawa family makan diluar or suka nak test2 makanan baru macam aku dan kawan2. pergi ramai2 buat kepoh macam dalam rumah sendiri. lepak sampai kedai nak tutup macam biasa.

Related Articles

2 comments:

  1. best gak sini..food lain dari lain...aku suka roti yg 2 kali kita bedalll...pehhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. terbaik dari yang lain setakat ni..ahahaha..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...