Tuesday, December 14, 2010

Bertemu Mazidul Akmal face to face

kerana cam suara emcee majlis kahwin Yat & Sazaly, saya terus tengok betul2 siapa gerangan di layar putih. haa....saudara Mazidul Akmal...ooo harus jumpa lepas majlis. titiber teruja sebab tiap2 hari baca blog beliau..tak sangka pula boleh jumpa. mari tengok gambar sebagai bukti.


masa perkenalkan diri, selamba cakap saya pengikut blog dan saya ialah Eri-chan. hehe..terus saudara Mazidul ni tepuk dahi dan terus borak2 macam dah kenal lama. yang best beliau ingat telah me"link"kan saya di blog beliau. oh saya rasa terharu tiba2..eh..sebab orang ingat kita. saya..ye saya yang biasa2 ni. dan tulis blog merapu2 ikut mood. 

beliau kata mahu buat perjumpaan bloggers. dan saya setuju. esoknya Ahad, beliau dah buat entry untuk berjumpa. okay..memang teruja..dan memang nak pergi. dan mestilah bawa zcat..my GPS (great personal saver).


saudara Mazidul, ayat sofa berlobang memang lucu!. saya blur2 pada awalnya!
Previous Post
Next Post

About Author

8 comments:

  1. It is a pleasure meeting you and hope will see you and zcat di Ice Room this Saturday.

    Thanks.

    ReplyDelete
  2. amboi nok pasni ko glam kannnnn...kemain

    ReplyDelete
  3. Mazidul; Yup. jumpa disana..

    mimy; ko ni glam aje...hehe..aku saje suka2la boleh tukar2 cerita kan...

    ReplyDelete
  4. abam mazidul looks kuning sama mcm blog ni ..hehehehhehe

    ReplyDelete
  5. dia.honey; i suka kuning..u suka pink..kans

    purple,hanim&mimy; hehe..jom buat2 dtg kat sana..

    ReplyDelete
  6. salam

    best jumpe eri chan ngan z cat kat ice room tadikk...hehehe'
    nanti kita jumpe lagik'

    fm
    azman & maslinda
    (www.akulahaquarius.blogspot.com)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.