Monday, December 27, 2010

Gigih Makan Sup Tulang

ini bukan kegigihan aku. tapi kegigihan abang aku. last time abang aku datang nak jumpa emak, elok2 pulak emak aku masak sup tulang. memang lazat. aku pun hirup kuah dengan sedap. 

 dari jauh
 dekat sikit
 hah! tinggal tulang je

aku kena belajar masak sup tulang dari emak. bukan sup tulang je. segala ilmu masakan emak yang sedap2. terutama masakan negeri Johor. kalau masakan Singapura aku tak tahulah apa pula yang aku suka.
Previous Post
Next Post

About Author

3 comments:

  1. sedapnya sup...tp xy xteri nk sedut2 tulang tu...suka hirup kuah dia jer..

    ReplyDelete
  2. sup tulang kalau kena gaya masak memang sedap. kalau tak...takdelah nak hirup kuahnya,..

    ReplyDelete
  3. best babe sup tulang...aku suka yang ada rasa masam2 pedas tu babe...belajar buat macam tu jugak ye...rajin aku makan sup tulang ko nanti

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.