In

Makan Di Subway

subway just opening new outlet at Jalan Sultan Ismail. i makan yang paling mahal..hehehe..sebab ada kupon. beli 1 free 1. jadi yang free bagi pada kawan yang tolong cuci rumah hari tu..Ping..buat masa ni masih tiada tax. jadi bayar RM12.50 for 6 inch sandwich. weeee...sukerrr..


siapa suka subway? tak dapat nak tunjuk gambar lebih sebab dah makan macam lahap je hari tu..ekekekek

Related Articles

3 comments:

  1. wooop nyum..nyum subway...nak try gaklaa wekend nieh..hehheeh

    ReplyDelete
  2. aku dah 2 hari berturut makan subway nok...hehhehe harus amik yang paling mahal sebab ada voucher buy 1 pree 1 kan...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...