In

Muhibbah Sambut Kemenangan

ah aku bukan peminat bola. tapi aku terjebak juga dengan plan nak meraikan kejayaan pasukan bola sepak Malaysia. oh takdela pergi stadium ke tonggang air ke... sekadar nak share di sini, kami hampir 3/4 staff ofis aku bekerja pergi makan dan buat havoc di KFC Ampg Point. sila maafkan mulut kami yang memang selamba ingat kat ofis ke boleh bising2..psssttt ofis kena diam itu pasal bila kat luar kami bising berganda2..

arrangement by Richard & Gunasekaran, masing2 kena bagi RM10. dah jangan cakap banyak. tempah awal2. jam 1petang terus makan je. kan senang. tak perlu gaduh2 nak makan apa. semua sama je. nak lebih2, order sendiri. 

 masing2 ambil tempat duduk ye
 Ping, JJ & Me.. ehehehe tudung aku nak makan KFC
 selesai. perut kenyang, kemudian mengantuk. elok!
 bagi auntie rehat. kalau tapau kat ofis nanti ada je si pemalas yang tak nak cuci bekas makanan dia.
senyum gedik2. kelabu pulak pic ni wei....nak updatela handphone please at least 5MP..ni asyik2 2MP..korang puas hati ke tengok dari SE aku ni...

Selamat bercuti 3 hari berturut2, sila pergi shopping, dating atau sleeping. jangan jadi annoying okay.

Related Articles

6 comments:

  1. salam wehh
    aokme makan ayam KFC yekkk...hehehe

    ReplyDelete
  2. itu jelah citarasa rakyat malaysia neh

    ReplyDelete
  3. sedapnya mkn kfc...best mkn ramai2...kami sellau kalu mkn ramai2 seopis , mkn kat opis jer....

    ReplyDelete
  4. Kerja di sebelah area Ampang kah? Hmmm tak jauh.

    ReplyDelete
  5. hanim; memang best. ini pun blm cukup korum.

    kak azie; akak kerja mana?

    ReplyDelete
  6. ERI-CHAN, Kak Azie area Taman Maluri jerrrr.... btw, house di Pandan Jaya.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...