In

Mencari Kiblat

okay akhirnya dah pindah hari ni yeay!. lepas semua brg diangkat, mestilah kena susun kan. tapi aku tak susun. biarkan semua brg kat depan. except peti ais, mesin basuh dan tong gas memang letak di dapur siap2. kemudian almari pun dah masukkan dalam bilik. 

selepas dah angkut semua tu mestilah cari kiblat dulu..kelakar tak pandai guna kompas. beria2 tengok manual. kena cari 80 untuk Selangor. in the end yang jumpa kiblat Ping juga.

kemudian mencari line internet. aku kan pakai P1 wimax. modem harus ditingkap.. sekarang best jelah modem duduk atas kotak. nanti aku dah kemas mana pulak aku nak letak dia. hehe..

siaran TV gagal cari frekuensi. jadi akan berusaha. kepenatan tak hilang. fikir nak tidur je. walhal dalam perut bukan main lapar.

Related Articles

7 comments:

  1. mai terjah blog weols hehehe

    http://hezesuze.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. cepat nya ko kemas nok...area mana ampang ko ni

    ReplyDelete
  3. dah pindah pun...ala er chan kemas2 tu nnti2 leh kemas janji brg semua dah angkut ke dlm rumah...

    ReplyDelete
  4. adehhhh byk benda nak kena settlekan ya...
    i plak yg terasa penat :)

    ReplyDelete
  5. hezesuze; nanti ya nak terjah tu kena otak dah center balik. skrg tgh weng2.

    mimi; kau tak sabar2 kan..umah aku ni dah kemas tapi takde sofa ye..sila duduk atas tikar mcm biasa..hehehehe

    hanim; baju satu pun tak keluar kotak. hari2 cari dlm kotak..masak!

    rasp; ehehehe itulah kena hadapi gak

    ReplyDelete
  6. tips cari arah kiblat :

    tengok mana piring astro menghala~insyaallah tepat~

    *saya singgah sekejap~~~

    ReplyDelete
  7. bujal X; dapat guna kompas dengan betul dah rasa gembira...takde astro wooo..kena ttgk jiran punya piring.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...