Wednesday, November 2, 2016

Cuba SEO Blog Template..Mana Dan Aku Betulkan Malam Ni Jugak

Hahaha..tak tahu berapa puluh kali dah tukar template. Asal hati gembira...lalala..

Okay serius sikitlah. Nak orang baca blog dan harapkan trafik. Tapi pada masa yang sama harap2 ada yang sudi klik2 iklan.

Tapi kan kita benci betul iklan yang tiba2 terus masuk tu..padahal aku belum klik lagi.. arghhhh cam kena paksa rela.

Lagi satu yang ada lagu2...deyyy susah sikit aku nak pergi blog macam tu sebab nak kena layan lagu kegemaran owner blog tu pulak..

Layan kejap tukar2 template ni..tah2 esok2 tukar lagi. Ni pakai hp tukar ni..selalu guna PC. Siap download apps untuk zip.file hihi.
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.