Tuesday, November 22, 2016

Malam Yang Suram, Cuaca Redup, Suasana Sunyi Dan Mata Pun Mengantuk


aku memang takde mood nak tulis blog...aku juga dah lama delay jahitan2 yang aku patut siapkan... kemalasan melanda diri. jadi aku browse website jelah...

http://www.dailymail.co.uk/home/index.html
http://www.mynewshub.cc/

takpun main game..

https://www.youtube.com/watch?v=6F656entn74
https://www.microsoft.com/en-us/store/p/candy-crush-jelly-saga/9nblggh67bn1

pasal online shopping pulak kena rehatkan sementara aktiviti tu sebab hari ni dah habis banyak duit untuk servis kereta...semalam habis untuk air-cond dan bateri kereta..yelah sebelum pergi jenjalan cuci2 mata Malaysia. hehe.
Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.