In Public Amenities

Jalan2 Ke Taman Rekreasi Ara Damansara Amat Mendamaikan Sebelum Hujan Turun

Dah lama tak pergi park. Asyik ada je hal....cuaca pun tak menentu.

Kali ni kami ke Ara Damamsara. Niat asal nak ke Setia Mall park tapi ada event besar jadi batalkan niat. Kami nak feeling2 rumput tu. Nak jalan2 tanpa gangguan dan distractions.

Dekat park ni ada je taman permainan untuk kanak2. Beria elakkan Aqlan sebab tak mahu dia pergi main. Haha. Kami nak dia jalan2. Sebab kadang2 tu bila dia main kat playground kena lebih berhati2 which is malas nak kejar2 dia..haha..kalau dia lari2 kat padang ok..kami kejar. Haha.

Padang dia tak popular kot sebab tak ramai orang pun. So seronoklah... dalam 40 minit je kami spent masa sebab dah start nak hujan..baik selamatkan ahli keluarga..hihi.





Sebelum tu kami makan kat Hayaki, Shah Alam. Authentic dan murahlah...makanan sedap...!!! total harga makanan termasuk air dalm RM32 je.




Malam makan steak masak sendiri kat rumah sebab nak kena puasa untuk ujian darah esok.


Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...