Friday, November 11, 2016

Kumpul Tin 125 Tahun Shell Di Malaysia Tapi Masih Belum Cukup

Aku tak kata aku pengumpul tegar. Ada juga yang belum lengkap. Cuma kali ni tin2 ni dibeli oleh laki atas sebab minat aku kumpul tin.

Aku mungkin terlepas kumpul tin Kit Kat sebab bukan mudah nak cari tu. Lagi satu kalau kumpul tin bentuk macam kereta ada tayar..aku kena sorok dari Aqlan. Sebab sampai sekarang dia kalau dia nampak tin Oreo dalam bentuk bas sekolah tu dia akan minta.

Dulu2 duduk Ampang aku tayang2 semua tin atas rak buku. Sekarang tin semua duduk dalam kotak sejak pindah. Tin2 baru je kelihatan. Itupun duduk dalam bilik mesin jahit. Sedihhh..haha

Lagi 3 tin gemuk paling besar belum dikumpul beli


Yang tempat lipstik sampai 24 ni aku pening kepala pulak sebab lipstik aku tak banyak pun tapi aku gatal2 pergi beli. Sudahnya simpan masuk kotak.
Previous Post
Next Post

About Author

8 comments:

  1. nak satu tin boleh?
    nk yg besor skli..hikhikkk

    ReplyDelete
  2. Saya tak ada tin tu,
    Kalau ada semua saya beri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tinggal lagi 2 tin aje...Shell kat rumah dah habis stok yang paling besar..

      Delete
  3. Tak ramai yang collect tin kit kat sbb susah nak cari, terutama kat Malaysia... yang byk tin M&M.
    Saya pun ada lebih kurang 10 tin je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari tu ada kat Tesco Pardigm je. Saya beli 1 je. Padahal ada 4 koleksi. Ada seorang uncle Indian tu pun teragak2 nak beli mana. Tapi rasanya yang tu memang untuk Malaysia je sebab semua bentuk2 kenderaan macam food truck, lori sayur.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.