In Percutian

1 Syawal 1438H/2017 Di Ipoh

Tahun ni lagi kena tinggal di rumah dengan Aqlan. Solat jelah sendiri, ingat2 lupa juga takbir tu kena berapa kali.




Makan lemang dan rendang paru campur daging. Photoshoot di tengah Padang Ipoh sebelum tu minum teh ais kaw kaw...tak sangatlah kan tapi tengah2 panas dalam kereta boleh tidur.

Masa kami masuk Masjid Jamek India dihadapan Padang Ipoh, hari betul2 panas terik. So gambar2 cantik banyak ambil guna kamera godang.




Baru bangun tido




Feeling la la land



Last sekali baru jadi


Shoot lari2 ni memang candid.

Rasa bahagia pulak berlari2 dengan anak walau hakikatnya di tengah2 panas terik.


Baju Melayu Aqlan yang kujahit sendiri. Poket tu dari kain felt.
 
Ditambah huruf A for Aqlan juga dari kain felt yang dibeli dari Karysma. Buat macam ni suapya supaya dia lebih happy pakai baju ni. Budak ni bukan suka plain2.


Malam makan mee kari yums...

Duduk diam2 jelah kat rumah ek..

Related Articles

4 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...