Nak kata bangun sahur tu takdelah... sebabnya dah tidur jam 11 malam sampai 1 pagi. Kemudian mata terus besar jadi layan TV sampai waktu sahur. Laki siap turun dengan anak sekali.
Sambung menjahitla..sampai siap..eh tak juga sebab belum klim dengan tangan. Tang leher ni kritikal juga.
Buka puasa makan pau kacang 2 biji. Kemudian pergi makan di Restoran Group Base di Sri Damansara. Alang2 amik kuih tart...tah sempat raya tah kuih tart tu...harga pun dah naik.
Lepas makan semua mata kuyu. Makanan yang sampai minta small saiz je tapi portion small tu macam BIG je. Sudahnya tapau bawak balik untuk sahur nanti. Tinggal masak nasi je..layann..
Nasi kosong 3
Sirap bandung 1
Sirap bandung cincau 2
Air kosong sejuk 1
☝☝☝termasuk semua ni kena RM74++. Murah kan..nak masak tu banyak kot. Semua sangat sedap. Highly recommended. Waze jelah Group Base ek. Laki cakap last time dia datang 10 tahun lepas. Hehe.
Rabu, 21 Jun 2017
Langgan:
Catat Ulasan (Atom)
skarang ni semua memang mahai2 kan.. kueh pun mahai..
BalasPadamselamat hari raya =)
apa boleh buat, nak masak biskut kuih raya tak reti sangat.
Padamgreen curry from thai kitchen mmg fav i . dia bkn mcm lomak ciliapi nismilan kita.. since perut tak tahan pedas..nama je tebal perut tu, tapi cengeng..pedas sikit, pungkuk sik nak muntah je(cerry berry). haahha
BalasPadamko ni sama dengan aku suka pedas pastu mulalah cibi maruko chan nak keluar..hehe
Padam