Tuesday, June 13, 2017

Hari Ke 18 Ramadhan 1438H

Lemau sangat nak bangun sahur. Makan telur setengah masak 2 biji dan kuih bingka labu. Iron pakaian laki dan sambung baring. Kepala pening dan berat. Dah la laki sesudah subuh terus pergi kerja. Katanya nak kena hantar barang ke 50 site lebih kurang camtu. Aku pun aaaaa. Aaaaa kan je.

Cuaca panas, line Celcom problem. Hangin mak nak buat transfer iftar pun tak jalan2... ujian kecik je tu..tapi tetap hangin kan sebab satu pun sms dari bank tak dapat untuk code TAC. So sesiapa yang buat online business guna Celcom hari ni lagi angin kot!!

Dah..petang karang nak masak ayam masak merah...jadi ke tak ni...hurmmm.

Update....

Lepas dapat Caramel coffee Costa...mata membulat tak mahu lelap..hehehe..


Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.