In

Penat Masih Terasa, Esok Nak Jalan Jauh Lagi

Kerja2 cuci pinggan mangkuk semalam baru settle hari ni. Semalam nak cuci lepas diorang balik aku tak mampu nak berdiri dah. Sudahnya makan tengahari pun laki tapau nasi goreng daging dari food court Giant.

Lepas Maghrib pergi The Curve sebab nak makan sup Vietnam. PHO tu..sup dia sedap biasa2 je. Tak snap picture pun..tapi total kitorang 4 orang makan lebih RM120. Lebih baik pergi Su-Kiya. Sama je harga walaupun buffet dan lebih kenyang.

Nak iron baju untuk kenduri kahwin esok pun belum. Tak laratla...esok jelahhhh...

Gambar dari adik ipar (isteri adik) yang bercuti sekeluarga di Penang. 

Related Articles

4 comments:

  1. Mintak baju tu biar saya gosokkan. Tenaga saya melambak-lambak ni. Sebab makan kuih raya setiap hari.

    Gambar apa tu? Ada katak.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...