In

Assam Pedas Melaka @ JJ Setiawangsa

ni koleksi gambar mkn2 yg dah lama la..bulan lepas punya cerita. nak jadikan kisah jugak kan.. alang2 pergi shopping kat JJ (diorg la salah suka sms kat aku kata ada sale untuk member~hehe padahal aku memang member pun~) aku mesti nak isi perut dulu. mari....

tgk buku menu menarik kan sgt tradisional
soda bandung sebelum dikacau
ni sandwich apa tah..inilah yg aku mkn pun

overall ye kawan2..aku tak syorkan korg pergi....yg aku mkn tu biasa2 ajer. minuman tu arwah bapak aku buat lagi bezz...kwn aku Azrena mkn mee udang ke mee kari~failed wooo....Ping pulak makan otak2 je sbb dia tak berselera(balik rumah dia ceri-beri-taktaula kalau effect sbb mkn ni atau perut dia sakit)...tp kalau korg dpt order mknn yg best dr aku mkn sila bgtau..hehe

Related Articles

2 comments:

  1. x penah pulak pegi JJ Setiawangsa, but thanks for the tip anyway :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...