In

Jonker Street at Night

sebelum aku pergi makan seafood kat Umbai itu hari, aku pergi Jonker street dulu nak usha2...dulu pergi siang..skrg mau mlm..tgk happening ke pening? mlm itu ada majlis hape tah..jadi sgt sibuk dan bisingla...waaa boleh pening..baby buat siren ambulan kata adik aku..hikhik..
 Jonker Walk...mcm Petaling Street daaaa
yaaaa sila tgk dan beli..semua murah..duit terkopakkkkkkkkkkk, yg pasti takde paksaan dan tak kena kejar paksa beli brg...itu penting yaa...kebebasan!
 mesin apakah ini ya...musykil???hmmmm
hahaha..aku telah beli seluar slimming ni.buatan Korea bukan China..
RM30 sehelai free ironed sticker tu...Psstt sampai skrg aku tak try..
mesin di atas tadi ialah mesin nak tampal sticker reben tu..hik hik
aku beli cincin boleh adjust tp aku jrg pakai lak..jari aku kecikla...
yg ni aku tak konfem sape bagi boleh gitu? mak ke adik ipar aku...diorg senyap2 letak dlm beg aku. masa nak balik cek beg ade lak mende ni..hihi..tgn aku kecik, sian tau....



Related Articles

2 comments:

  1. gelang tgn la...sy banyak gelang takle pakai sebab loose...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...