In

Masjid Sultan Zainal Abidin,Putrajaya

masjid ni mmg first class la. terbaek wa ckp lu. lepas mkn2 dkt restoran saba' itu hari kitorg pergi solat Asar kat masjid ni.
Masjid ni takde air-cond. open air.
nampak masjid belah sana?
feeling jap tp air ni kitar semula takle amik wudhuk tau
ruang solat wanita pun takde tabir. open mcm masjid negara
masjid ni ada lift, kelasss..kena buka kasut tau. parking pun 2 tingkat..
air yg aku main tadi melimpah ke bwh ni..
pastu sambung kat sini..
meh le basuh2 jari..bersih sgt2..jgn minum dah..
mcm biasa,2 org ni nak jugak bergambar bersama. main cak-cak celah pokok.

Related Articles

2 comments:

  1. ari jumaat kalu smayang kat sini, keluar parking time nak balik jem giler.

    ReplyDelete
  2. kita dpt tau gak hari jumaat panas giler sbb jemaah ramai, pastu takde air-cond harapkan kipas jek

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...