Friday, July 16, 2010

Berakhir Disini

keluar dari masjid, kitorg pergi Midvalley. Katanya sport shoes dah koyak. nak masuk kelas dancing pun tak best. patut ada kelas dancing petang ni ponteng jelah sebab kasut koyak dan timing tak kena nak solat maghrib kang payah..

so haus pulak, jadi nak minum air sedap. Jeman ni kalau tak minum 4 liter air sehari darah dia membeku kang denyutan nadi cepat gile..sila..sila jaga kesihatan enchik..

apakah ini?? ooooo teka ya..tekalah...hehe
menengok jus diblend depan mata. best giler mixer neh.. mesti ribu riban ke ratus-ratusan ek? ni lah kedai Juice Works kat midvalley. semua jus tanpa gula ya. original la..dan mahal jugak..tapi puas hati takpelaa..
asyik tgk wooo...hehe

lepas minum pergi tgk kasut..malangnya kasut yg dia mau tiada...ada satu kedai brgn sukan kat 3rd fl sebelah cosmic bowl tu semua branded tp murah..ala2 mcm kedai rejectla..cthnya satu beg laptop Reebok rm25 jek kalau kat kedai sebelah yg mmg jual harga pasaran rm107. sekian..sila buat pertimbangan sebab bukan nampak sgt pun kecacatannya. berbaloi2 bg nilai wang anda..

last2 pas solat asar kitorg balik je.. dia pun dah penat kesian. beli gam gajah je tampal kasut koyak tu..hehe..
Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. haha! itu dia.. gam gajah jugak yg reliable :p

    ReplyDelete
  2. murah tapi berbaloi xpa beb..skrang minum air..yang jus jerk..xyah letak gula..sebab gula dah mahal.. :P

    ReplyDelete
  3. gula mahal aku tak terasa sgt sebab gula aku kat umah ni 1kg aku beli sejak tahun lepas..baru ju guna thn ni. kira aku ni sthn 1 kg gula la...hahah

    ReplyDelete
  4. kasut pun ko tak beli kan..khayallllll

    ReplyDelete
  5. eh dia yang tanak beli akhirnya...dia cerewet tahap dewa la.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.