In

Part 1 - Kuantan Trip

24 March 2010, lama sudah..heheheheh

aku drive ke Kuantan dgn beraninya utk amik mak kat Cherating~umah abg aku, abg Bad. aku siap amik cuti lagi sebab nak feel drive ke luar kota. mmgla tak jem kan mcm hari ahad. driving alone ni bahaya gak sebenarnya tp hati keringla beb. sebut pasal hati kering, mmg kering benor hati aku time neh. ujan ke biasa ke lebat ke aku redah jek, kabus kat Maran pun aku redah. drive tanpa henti. aku sampai Cherating jam 1230. kira 3 jam jek aku bwk.

inilah gaya org baru sampai rumah, duduk trs snap muka sendiri..haha
aku sebenarnya nak tjk dress panjang aku pakai ni kain cotton tp aku tak amik gambar full lak. hehe RM50 jek.

pastu aku calling2 kawan aku Norma sebab aku pernah ckp dulu kalau aku sampai Kuantan aku nak jumpa dia dan baby dia Hezry Iman. tak pernah jumpakan..petang lepas asar aku ke Kuantan la bwk anak buah aku Aishah utk teman.
Hezry Iman Bin Hussin~ bulan 7 ni dia baru masuk 1 thn..sudah ada adik cun..kena pergi tgk jugaklaa...
sate mmg sedap.makanan kegemaran aku. tq for both of u blanje i makan
keluarga bahagia. masa ni nor tgh sarat gak.
dia tak mau aku dokong..habisss menangis2
suka kamera
dah nak balik dia main bisik2 dgn aku lak..hehe

lepas tu aku balikla..gelap gelita la aku lupa ni bukan KL. tp aku kuatkan semangat la.abg aku pun dah call berkali2 katanya anak dia ada sambutan Maulidur Rasul kat sekolah esok. sabar ya..

Related Articles

2 comments:

  1. kl - cherating 3jam? laju tu..
    btw, td ada road blok kat hiway plus dah dekat tol skudai menghala ke selatan lebih kurang kol 530pm, seb baik tak kena tahan :D

    ReplyDelete
  2. hahaha..leh speed 110km/h jek..masuk kampung2 tak sedar diri bwk laju gak...hahahah..takde kena saman lak. KL-Karak je jgn speed mmg byk perangkap sudah kenala terbang RM!!!!!!

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...