In

Hadiah Harijadi Dari Dia....


uhhh sape tak suka hadiah kan..kan..semua mesti sukenye...tak kira besar kecik, mahal murah, yg penting org tu bg ikhlas dan takdela wat rupe mintak balasan apa2 ke kan..

ok entry ni kena type elok2 sikit..mana tau org yg bg hadiah ni baca lak. dia ni amat jarang beno nak baca blog I...dia suka baca blog IT, science and yg berilmu pengetahuan la..lagi satu yg mcm sadis2 jek ending story..eh ape ke bebel kat sini pasal dia nye minat...??

last 11th i nye besday..semua org yg baca blog i sila buat ucapan skrg!!! 

haha..so last 10th i pergi jumpa dia waktu mlm nak teman dia makan je..i dah mkn dgn anak buah i kat Uniten. mcm biasala kena jemput putera BK5 ni..so tatau nak pergi mana, last2 dia drive ke Kelana Jaya. kitorg pergi mkn kat Williams. mesti ada yg dah pernah pergi dan tau citer William ni right? sorila takde gambo sbb kabel dah rosak kan..tapi mlm tu I minum kedondong asam boi..haha bestla..GPS ni mkn roti naan cheese yg amatla sedap....if tadi tak makan i pun order mende yg sama...

pas makan kenalah hantar dia balik rumah. dah sampai rumah tu sebelum kuar dr keta, dia pun bagila I satu bungkusan paper bag Body Shopla. yg sebenarnya i tak nampak chop Body Shop tu sbb mata dah kering sgt dgn lenses dah berjam2 pakai..tp dia ckp,

"Happy Birthday, i tau u tak suke Body Shop tp i bagi jugak..hahahaha"
"I ingat nak bg esok, tp sebab dah jumpa hari ni..kan..."

aku pun ambik jelah sebab tak ambik pun hadiah tu dah tiba atas riba...kekeke..aku pun tanyala nak buka hadiah depan dia siap ckp dia dengki kan sbb suka bg benda aku tak suke..~~eheeheh ngengade lak org dah bg ckp byk lak ek...~~

sekali aku buka aku keluarkan, satu kotak biru muda....Elizabeth Arden la....perfume.. Splendor. hik hik...mestila suka kan...senyum2 gembira..tp tertanya jugakla pesal bg hadiah perfume ek..aku busuk ke? eheeehehheheh~ni dlm hati jelah....babap kang...
 hehe kena mintak tlg kwn amikkan siap bwk kat opis..hehe..gara2 takde kabel..
 mlm dpt hadiah dah amik kat umah tp tetap kena send kat kwn spy dia leh uploadkan..teruk tak kes takde kabel neh....
Thanks so Much ya Mr GPS (Great Personal Saver) - dia suka tau maksud ni...aku lak pepandai jek bg nama ni since dia selalu tunjuk arah jalan kat aku masa driving..lagipun hp dia mmg ade GPS..wawawawa...

Related Articles

7 comments:

  1. apa itu Williams? tlg buat entry pasal Williams tq :)
    wah, dpt perfume tu. kalu saya, pedulik la busuk ke apa, janji dpt hadiah :D
    haha! beli la kabel baru :p

    ReplyDelete
  2. Mr Noble, okla nanti sy wat citerla..tp takde gambar tau..tlg belikan kabel tanda hadiah..haha

    yezza...hadiah tak kira apa, janji org bg hehehe..

    ReplyDelete
  3. nok harus pasni ko pakai perfume tu ko ingat je GPS ko tu hahaa...haaa aku tak tau ANGAU

    ReplyDelete
  4. sebelum aku komen lelebey...hapie belated besday nok...semoga ko bahagia dan sihat2 selalu...murah rezeki *supaya dapat belanja aku makan..:P*...
    wah..best nyer nok hadiah ko dapat...perfume..kompom wangi sepanjang tahun nie nok..hauhauhauhaua...eh nok ko pegi BK5 kinrara tue ke?? wah dekat sangat dah ngan umah aku nok...napa xrojer..cewah bajet kenal jerk kan..ampun nok..pepagi nie aku mamai skit.. :P

    ReplyDelete
  5. Mimy, aku takle angau..tp aku pakailah perfume tu hari2...

    Cik Purple, nama terbelit2 kat blkg aku tak pandai sgt nak nyebutnya...yelah BK5 tu mcm tiap2 minggu aku pergi sane sampai leh muntah la..tp blom lagila setakat nie..
    umah kat celah BK mane lak? haha

    ReplyDelete
  6. bessnyer minyak wangi tu.....mesti harum semerbak hehe

    ReplyDelete
  7. posh, minyak wangi tersebut kena sembur banyak2..katanya tak bau kalau i pakai sikit2..haahaha kalau habis agak2 dpt lagi tak? kekeeekek

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...