In

Takde Mende Nak Hapdate!

sesungguhnya aku bosan. memang aku ada hutang TAG ni. kena dgn cik Posh mama Poposh ni. tapi aku taktau nak jawab pe la..hahaha alasan kan..jadik sebab kabel aku baru dpt tu tertinggal dalam kereta, aku pun dok asyik main Printscreen wallpaper facebook aku..huahua...

ini adalah FBLayouts yg aku guna sekarang..huahua aku seronok lak menengok FB aku berkaler2...~girly section, mestilah ada beg shopping kan, katanya suka shopping is my therapy..
wish you were here, tak tahan..hari ni pergi the Curve, Ikea bagai semua kan tp dgn girlfriend...pas lawat baby baru kawan aku Nor kat Rawang.pengsan jauh giler drive mcm blk Sg Koyan la....
 yer..inilah mukabuku saya..hahaha..sila add saya jika mau chit-chat disana yaa...ahahaha..titiber...

Related Articles

5 comments:

  1. cis! cmne cik neng wt kt fb cik neng tuh?? nk taw gk!!!

    ReplyDelete
  2. owh suria..jeles keh..akekekekeke..nanti cikneng bg url add dia ekkkkkekeekekek

    ReplyDelete
  3. cantiknya wall fb eri-chan...mcm mana nk buat tu yer...

    ReplyDelete
  4. nok biorlah fb original...berkaler2 saket mata mak

    ReplyDelete
  5. Hanim; sila pergi ke url ni http://hotlayouts2u.com/

    mimy; hidup mesti ceria..biru je..aku lagi pening..haha

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...