Thursday, July 8, 2010

Part 2 - Telok Cempedak, Beserah & Cherating

25 March 2010

hari ni aku bercadang nak round2 kat bandar Kuantan. apa ke bestnya? dulu aku pernah la duduk sini kejap zaman sekolah rendah. beza banyak jugak kan. sesekali teringat member lama. kalau tau alamat diorang, aku pasti singgah.

 Pantai Teluk Cempedak diorg panggil TC je
sangat panaskan..kenalah bergaya..haha
Mak aku mmg payah nak amik gambar senyumla...
aku nak naik jambatan ni tp ada cik Nyet plak.

dah puas jenjalan aku dgn mak pergi ke East Coast Mall tgk apa yg best. kat sinila aku beli mp3 player utk letak kat dlm kereta seperti yg di suggestkan oleh Hussin. pastu mak belanja aku kasut baru..yehaa sayang mak.

pastu pergi Beserah cari ikan kering, keropok dan yg sewaktu dengannya.

Bila dah petang aku nak mandi kat pantai Cherating pulak..hehe
terus pakai dari rumah hahaha..
and drive!
pantai dan awan yg cantik..
mestilah pakai sunblock spf50 ok. itam kang...
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. oo camni rupanya TC.. aku penah pegi TC ni time malam je. satu bende pon tak nmpk, dgr bunyi ombak je :p

    ReplyDelete
  2. tak best sgtla TC ni. tak menarik puns..hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.