In

Melaka Trip Again

kenapa mesti letak again? tentulah adik aku dok sana, so kejenya nak tgk adik jelah kan..katanya dia satu2nya adikku..hihi..

mlm sebelum bertolak ke Melaka, aku dah demam pun. tataula nape..aku hampir2 je nak ckp dgn Mak kan nak kansel tp aku tak ckpla. Mak aku pun dah sampai. Mak pun dah sgt2 beria2 nak jumpa cucu barunya...marilah pergi Melaka ye...demam2 pun i drive even abg sulung aku ikut gak. haha punyala tanak kasik dia bwk keta aku kan..rasanya dia lagi suka kot takyah bwk keta aku..kekekeke..

so pagi sabtu 24 July aku amik diorg kat KD. owh lepas tu kengkononnya nak pintas masuk highway yg direct dr Shah Alam ke Nilai-KLIA tu tp tersalah sebab terkeliru jalan. abg aku pun bebel dan banding2kan dgn jalan2 di Singapore. bykla dia citer aku pun layan jek..yelah dari dia bebel pasal aku tak kawin2 mcm dulu2 penat gak..hihi..pastu dah masuk tol beberapa kali akibat salah jalan dia bandingkan pulak dgn jalan2 di Thailand. hadoi..abg aku ni byk jln tau...aku jek yg dok mesia dan putar2 paling tinggi pergi Singapore je sbb tu kampung aku.

sampai Lendu jam 1 lebih. ngam2 jek waktu Zohor masuk..maka abg dgn adik aku pergila masjid naik keta aku..tgk..adik aku mmg suka bwk Myvi aku kan...

okeh ni la rupa budak kecik yg Mak aku nak tgk sangat2kan..

Related Articles

7 comments:

  1. wah kiutnya! saya suka gamba 1st n last :D

    ReplyDelete
  2. tak sihat ker sis? semoga cepat sembuh yer...

    chomel lah baby tu! :D

    ReplyDelete
  3. haha..mata dia sgt bulat kan..baby ni sgt baik tau diam jek tp suka didukung, penatla..berat

    Neena; i demam on off tu yg letihla...lama beno peram gambakan..

    ReplyDelete
  4. comel bb tu..mata dia bulat..wa..peg melaka..best sgt..sy suka melaka..

    ReplyDelete
  5. ala cian demam yer...bnyk2 minum air....budak tecik tu kiutlaa hehe

    ReplyDelete
  6. hanim; melaka mmg best..murah2 jek..

    posh; tulah...nak kena minum air dan mkn ubat demam..

    ReplyDelete
  7. eh eh comel nyer anak sape tue? mesti mak die kiut gak kan...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...