In

terganggu


minggu ni dgn minggu lepas aku terganggu amat sebenarnya. yg terganggu ialah fikiran da kenangan2 lepas dulu. letih. hari ni je aku driving tanpa arah tujuan. aku taktau mana aku nak pergi. tembus jalan tu ke jalan ni..yg penting aim aku akhirnya nak blk ampang jugak. aku tak peduli pasal bayar tol~dimana dulu aku sgt berkira~aku jugak tak kisah mileage aku dah cecah 200km lebih je baru je pump smlm full tank.

aku terganggu sebab aku dpt tahu satu cerita yg tak best. aku cuma belum betul2 besedia dgr berita mcm ni. pulak dr org yg rapat dgn aku. aku jugak benci ditipu. bila dpt tahu hal sebenar aku taktahu aku marah ke bengang ke emosi aku makin tak terkawal ke atau aku tanak ckp apa2 lagi. aku ke shopping complex dan mood shopping aku mati. dulu shopping is my therapy of sadness. even now all of sudden i losing my appetite on food that i love so much. i love ice cream and chocolates.. but today i just look at them without hesitation to pick one. money can't but anything. it couldn't make me happy for now.

i even cried while driving. bagusnya aku masih dpt tumpukan perhatian yg penuh kepada trafik. mungkin jugak ada bawak secara berbahaya apabila tiba2 aku pancung secara cepat2. 

the sorrow never go if i not telling myself that my life is now much better than before. i should be thankful to all person that cherish my bad day, stupid action that made me laugh, and funny things happened around me

Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...