Monday, July 5, 2010

Black Canyon Coffee With Ping

sebelum shopping sebenarnya aku pergi makan dulu. lapar kan..aku pun try le makanan ni. dula da pernah pergi dgn Azrena. skrg dgn Ping pulak.
Ice Blended Green Tea - sape tak suka green tea aku taktaula..tp aku suka jek..harga air lupa la..
Green Chicken Curry RM8.95 kot
lupa namanya..tp ni campuran telur & udang. sedap dan pedas
ni pun Rm8.95. semua harga lauk2 mcm tu
of coz la kena ada nasi kan. lapar ni sebelum shopping mmg kena mkn byk..haha

tapi sebenarnya ada yg set makan lagi murah. tp kitorg nak juga try green curry tu. yg tak best sebab diorg guna terung bulat. keras lak tu..
Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. campuran telur & udang <-- cam sedap sgt je yg ni :p

    ReplyDelete
  2. berselera pulak tgk green chicken curry tu..
    nak kene merasa ni..

    ReplyDelete
  3. ries lee - sila rasa green chicken curry tu tp tak pedasla..warna hijau je lebihhh

    mr noble - mmg sgt sedap, disyorkan!

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.