In

Tenji ~ Masa Untuk Tunjuk2 Tempat Makan


welcome to tenji - japanese restaurant

after u paid, u get no of your table and this one, so the u can put inside the bowl of menu that u want. they will cook for u fresh and send to your table. please make a right decision..
seafood stall~see the bowl?
all the fried food here
some of inside scene
all plate washed with hot water. caution! the plate is warm!maybe hot...!!!

Related Articles

6 comments:

  1. aku tengok makanan jepun nie teringat promise aku nak belanja laki aku makan shusi....hahaha..aku buat2 lupa jerk...dari belum kawen sampai dah nak beranak punya janji...

    ReplyDelete
  2. Rasa macam seramm je dalam tu.. makanannye sodap ko?

    ReplyDelete
  3. hamboi gambo last tak leh blah..nok ko dah beramas mesra nampak...huhuhu kejiss

    ReplyDelete
  4. macam bess ajer tempat ni...nanti nak terjah laaa hehe

    ReplyDelete
  5. macam penah nmpk TENJI ni tp kat mane x ingat ler..

    ReplyDelete
  6. purple, ko bwk la laki ko mkn kat sushi king pon sodap...aku & dia siap ada member kad dptla dikaun 10%..hehe....tak baik ko lupa janji kat laki kau..kesian en shukri tersebut.

    CgMas, jgn takott naaa mane de momok..hanya makanan dan makanan dan makanan..huahuah...

    mimy, mane de beramas mesra...hanya bertepuk tampar..opsss...aku je selalu debik dia..kekekekekeke

    posh, sila terjah dgn mr Y ya...berbaloi2
    nak romantik pun ada je buffet dinner.

    makdara, kat Solaris Mont' Kiara, Hartamas..masuk ikut DUKE..senang sajooo...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...