Monday, July 5, 2010

Color Lens

oh tak pernah cuba color lenses la seumur hidup ni sejak kali pertama aku pakai masa tahun 2 kat UKM. tu pun pakai sebab nak sesuaikan dgn baju2 costume masa kerja part time jadi volunteer kat Petrosains. titibe ku rasa teringin....

so aku kena beli yg ada power. mata kanan 2.25, mata kiri 2.00. alhamdulillah tak pernah naik2 power aku sejak 4 tahun lepas. tp silau naik la..aku pun pergi Focus Point je. hajat dihati nak beli sepasang je, dah katanya penggoda dlm kedai tu beli 3 pasang RM120 je bg sbb management kan. wah pandai ye. so aku tryla amik 2 kaler. hazelnut dgn grey. kekeke pakai hazelnut dulu sbb grey takde kwn. kata mata sebelah lain2 power. aku beli brand FreshKon Colors Fusion style. yg buatkan mata jadi besar semacam tu la..

kali pertama pakai sebab lenses biasa aku tanak lekat kat anak mata. asyik jaaaatuh je. sekali pakai color lenses trs lekat. mengada2. pastu mula2 pakai rasa pelik gakla sebab mata besar pastu rasa penglihatan tu lain sikit. haha, terganggu gakla dgn kesan cetakan atas lenses tu.
amacam boolat tak mata i?
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.