Friday, July 30, 2010

SR - Rasa nak minum air sedaps

haha mengada2 hari ni...nak minum air sedap...tekak kering jek...dlm ampg point dah tak kose nak makan..jomla pergi Secret Recipe dgn Julie..hihi...
aku dan minuman kegemaranku..
kerepek ubi
mozarella cheese fish-sedaps laaa
air asam boi kedondong Julie
apa ke nama mee ni, tp bebola daging dan cecah cili tu mmg power rasanyaaa...leleh...

Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. My favourite place to dine in! SR memang bessh! :D

    ReplyDelete
  2. pehhhhhhh nie yang buat aku pun nak ke SR gak nie...

    ReplyDelete
  3. mozarella cheese fish tu mmg buat sy terliur..xperasan ade menu tu..yelah selalu mata ni lebih kepada menu yg ayam2..he he he

    ReplyDelete
  4. sekali sekala kena try benda baru..asyik makan benda sama je tak behh arr..hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.