In

Wuhooo Hadiah Lagi.....

mcm riak kan...tp aku kenala memasukkan entry ini tanda terima kasih ya kepada tukang beli+bg hadiah, Ms Fahada & Ms Ping...

uhuhuhu....sudah lama mengidamkan baju nie..titiber dpt lak..mestila sukaaaaaaaaaaaaaa..senyumla 8 bln kali nie..haha

hadiah ni diterima pada 13th. wah wah...sungguh murah rejeki aku bulan ni..nak wat camner yek..katanya angka takle nak ubah ker terbalik ke..tetap maintain number ni walau cuba2 diterbalikkan..33...kekekek
suka dpt hadiah even tak berbalutkan..
tadaaaa...2 helai baju okeh...
hehe...light pink dgn purple checkers..
pastu sengaja nak pose ngegade kan lepas dpt hadiah...

Related Articles

6 comments:

  1. nok baju kurung ko ke nok.........lawa le corakkkk

    ReplyDelete
  2. harus la tayang nok..hadiah ok..hadiah..pree...harus soka..ahahahaha....pssttt next month besday aku lak..hahahahaha teettttttttttttttttt

    ReplyDelete
  3. chantik baju.....owh pasaL VOTE tuh erk...haruslah vote sebab statemEnt BESHhh......
    sis, NICE TO MEET u yg ciut miut nieH

    ReplyDelete
  4. mimy, demi kau aku dah upload full body baju neh kat facebook. sila tgk..haha

    cik purple, besday hang jatuh bulan ramadhan ek..sama2la kita meraikannya dgn berpuasa..hahaha...

    nid's, i cute ker? anyway tq ya..mimy ko jwb...haha titiber

    ReplyDelete
  5. bessnyer dpt hadiah meriah gitu hehe

    ReplyDelete
  6. posh, hehe tulah mmg best..mmg kena bersyukur byk dpt kwn2 yg murah hati ni..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...