In

Steamboat or Seafood??

semalam i call u, u tak answer, u kata u keluar pergi dinner...lalalalala

sajek je nyanyi japs...okeh kawan2 sila layan gambar2 ni..bagi korg leleh..hehe...introducing the club members
(majlis makan2 ni sempena nak menyembang dgn Cik Masni yg baru jek dihantar bekerja di UTM Skudai~kesian & sekian)
masni
ann
reen
mimy (sorry nok muka kau gaya pening kepala pilih menu)
mimy mintak petua dr reen (dia ni anak dah 6 thn umurnya)
ann plak tayang cincin tunang..hihi..
sambil diorg borak aku cuba shoot dr jauh, restoran ni byk cermin
sira ubi ke puding ubi? aku pun taktaula....nilah makanan pertama yg sampai..warna kuning okeh, hormat pada aku..hehehehehe
seafood tomyam, aku makan isi je. kuah pedas giler nak hirup
kerabu mangga
kailan ikan masin
nasi beras Jasmine
lemon chicken
sotong salut tepung-aku mkn byk giler..hihi sedapssss
lepas dah ratah2 lauk baru nak mkn nasi..
butter prawn-kuah sgt sedap..ya amat sedapssss...
paling akhir sampai, ikan ler...aku makan sikit jek...
dah pot pet banyak, aku minum air suam tp asam boi tu dari air kedondong asam boi aku tadi..hihi tak sempat snap gambarlaa
diorg ni khusyuk dgr cerita masni kena keje dlm kabin kat UTM Skudai..kesian...
pastu tah ape cerita tah mimy kabo..masni gelak mengekek..
diorg ni mcm nak gelak ke tak citer mimy ni betul ke palsu? haha
lepas tu RATU UBI ni nak lagi..order khas utk dia..kitorg semua makan aiskrim sebagai dessert
aku suka gambar daun kat blkg tu..saje nak tjk decoration restotan ni kat korg pun..
kendian aku makan aiskrim..keje makaannnnnnnnn jek mlm tu kan..
kemudian amik gamba lagi..haha..tak reti nak balik..
mak tak bising, aku tinggal bujangan hehehe..
bill sampai, sila bayar ya...
lepas tu boleh buat kad RM3 jek, next visit dpt diskaun la...hehe..pandai kan marketing...
huhu..gemuk tapi nak jugak amik gambar sebelah keta Masni..hebat..dia dah tak jadi geng Myvi da...
model restoran; cik Mimy. 
restoran ni kat taman dagang..kalau sape dok ampang taktau tempat ni..tak dptla den bantu..tp ni area Galaxy ler..

 ini adalah gambar tambahan. 5 perempuan menggedik dlm kedai. tukang ambil gambar semestinya pelayan restoran.

Related Articles

4 comments:

  1. tu sotong paul ke? :p
    ikan tu masak ape?

    ReplyDelete
  2. tu bukan paul..hehe..paul beso naa..
    ikan tu masak stim ler...tatau ikan ape..hehe

    ReplyDelete
  3. pehhhh makanan semua terbaik nok......merembes air liur..air peluh aku semua tengok..masya-allah ..janganlah aku teringin nak makan tetiba..

    ReplyDelete
  4. dekat jek..ko boleh dtg makan..lepas kau habis pantang 100 hari..hehehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...