In

Tenji ~ Masa Untuk Celebrate My Birthday~

wah sukanya... bila besday ada org bwk pergi mkn2...(bkn selalu ke dpt mkn2 best sejak kenal GPS neh???)...hehe cuma kali ni tempatnya special la bg aku kengkonon..takdela aktiviti romantik ke jadah ke...

ok sila layan gambar..aku kepenatan jari-jemari nak type citer..aku citer sket2 jek dahla kan..saje pun kasi korg tgk apa kitorg mkn dat day..


salmon mentah, pastu ikan apa tah..ni dia la makan nie..
ikan lagi..hahaha...sedapsss wooo
amik mcm2 serba sedikit, nak rasa semua kalau boleh
semua org dpt satu air kelapa muda imported from Thailand
ikan makarel dan ikan salmon dibakar dll laa..taktaula nama diorg neh
talapia
aku nak rasa nsai gak tp tak beh sgtla..
sharks fin dgn tofu tp tak umphh lebih rasa tofu jekk
ikan kod. kitorg ulang tayang makan 2x hahaha
Baskins & Robins perisa strawberry, mcm sorbet jugak..masam manis..dia tak suke dia kata rasa mcm basi..ade ke..mahal neh...
 ketam salut tepung
ikan salmon mentah. aku mkn 2 jek dia makan banyakkkkkkkklaaa
ni kat kaunter tauu
Haagen-Daazzz...ahahahahaha yg hijau tu perisa green tea..wah tertipu aku dgn warnanya yg vibrant
kuih-muih...nama pelik2la aku pun nak testla sgt..
air biru..haha
comel kan air kelapa ni...

actually byk je lg makanan..ada beratus kot pilihan tp kitorg makan yg rasa harga kat luar mahal or tak pernah try ke..

kitorg dua org nye harga makan buffet lunch RM175. Makn dari jam 1ptg sampai 4 petang..tp jam 3 stgh kitorg dah cabut. kena solat zuhur ok..tau melantak je kannnn..yg sebetulnya time lunch taktau start jam 11pg or 12tghr.

Related Articles

8 comments:

  1. takpe bos aku nak banje makan sini...whot whot...hahaa

    ReplyDelete
  2. pehhhhhhhhhh dah makan kucing makan ikan semua..hahaha opppss...tapi aku dah merembes air liur dah nie..huhuhuhuhu...nak aiskrim..nak aiskrim...

    ReplyDelete
  3. hahaha..nampak sgt aku tak baca tajuk.. :P
    btw makanan kat tenji sangatlah heaven..
    mkn sampai perut nak meletup..

    ReplyDelete
  4. mimy, bestla kau dpt boss baik ati nak banjer mkn..takpela aku ada 'big' boss gak yg suke banje mkn..hahaha..

    purple, aiskrim mmg best gile woh tp haagen daazzzzzzz la paling sedap...

    faryn, haha trs skrol gambar ya...mmg nak meletop perut kitorg hati tu..kuar angin je pastu..haha

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan....
    eh eh, birthday kita dekat2 ek :D
    terkecur tengok nie semua...
    nak ice cream skit...

    ReplyDelete
  6. mak aii patutler macam2 ada...rupe2nyer rege pun berbaloi2 hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...