In

Hanis Sofea Binti Hussin

ceeeececeececcee......mcm nama anak buah aku nama anak Nor & Hussin yg baru ni...bezanya anak buah aku ejaan Aishah Hanis Sophea...budak2 zaman skrg..nama very the..kalau aku ada anak nanti nama dia satu perkataan je..wat letih tulis nama kat buku latihan jek..akekekekek..

comel noooo anak Nor ni..kecik br 22 hari.takut lak aku nak dokong tp Nor bg gak..aiyyy..aku ni penakut nak dokong baby. jadahnya anak buah berpuluh2 org tp aku start dokong diorg bila dah lebih sebulan..hehe..serammmmm..
 

Pegi rumah Nor dgn Wan. puas gak aku carik rumah ni. Kat BS7, Rawang. hadoi...mcm blk Koyan.....jauh giler...kurasakan.....sampai2 je, mak mertua Nor wat goreng mushroom...punyalah sedapss cecah lak dgn cilipadi blend dgn kicap..walawehhh sedap hingga berhingus. aku lak takde amik gamba tersebut memandangkan masih sedih fikir takde kabel..huahua...

setelah puas bergosip kitorg pun balikla.....

Related Articles

5 comments:

  1. 22 hari, tulang tersangat la lembut. kene pegang betul2

    ReplyDelete
  2. comelnya bb..betul nama anak2 skrg glamer2..n unik2..

    ReplyDelete
  3. nok comelll...huwaa tgk baby tak sabooo..cis gedik aku kan

    ReplyDelete
  4. chOmeLnyaa...TAHNIAH kepaDa iBu soFea....

    ReplyDelete
  5. mr noble; lembut sgt..takutla...kecik giler..

    hanim; ha tu la...terbeliy2 nak nyebut pun ade gak

    mimy; ada rezeki cepat jek....

    nid's;yer sudah sepasang anak diorg semua comel..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...