In

Cermin..cermin sape yg paling bertuah??

hehe..best2..mula2 kena ucapan dulu..skema japs..

kepada cik Posh76 terima kasih bebanyak ye sebab hasil dari contest anda, saya telah menang hadiah..hihi..yg lucunya suruh Mr Y dia pilih pemenang, last2 Mr Y pun pening nak pilih. at the end pengomen yg kena vote..dan akhirnya pengomen telah memilih saya..YEAY!!!! jadi terima kasih jugak kepada pengomen yg memilih saya...hua hua...saya memain jek masuk contest tu mcm hilangkan stress jek bila jawab ala2 sengal...ada ke jari2 pun nak kira..yg pasti semua 5-5 laa...

dan sebab itu saya nak kongsikan gambar hadiah dgn pembaca sekelian.(ceh macam le ramai ngat org baca blog aku yg tah pepe neh..hehe)..

trademark blog all right reserved
see the cat? Mr Poposh..wit wit hensem siotttt
yeah, me happy always Posh..keep blogging,...yeah update all...hehe
tada...cermin hikmat..korg jgn jeles..hehe
extra gift dr Mr Y kan katanya dia nak bg hadiah tambahan..i ingat tauuuu..FM dari Sabah baaaa..
belek cermin, yg mula tgk ialah hidung..hahaa..cek ada tak apa2 terselit..
fulamak cermin tunjuk muka pemilik cermin..nampak gaya MIMY tak boleh pinjam!!!
ok Posh, sure i senyum 5 bulan neh (abes kejang urat takpe...)
bergaya dgn tudung baru..hehe

Related Articles

4 comments:

  1. cehhh...cermin tu lawoooooooo nok..tak kira pinjam gak

    ReplyDelete
  2. lege dah sampai & lege ko mau senyum 5 bulan mau kejong urat senyum hehe

    ReplyDelete
  3. mimy; jgn harap! hahaa

    posh; tulah tiap2 hari menunjuk cermin kat kawan opis, menyampah je diorg tgk..hehehe

    ReplyDelete
  4. mirror2 on the wall sapa yang paling cun...AKU...eh tiba2 nak jugak kan.. :P

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...