Saturday, July 10, 2010

aku bengang!

hari ni aku cucuk dia mcm biasa. dia reading mula2. pastu dia tamoo..jadi aku marahla..cucuk lagi...tamoo reading gak..degil betul! cucuk lagi..tamoo lagi....waaaaa...melawan ya...tanak dgr cakap ya!!!!

aku pun belek2 la..oooo mmgla sudah lama kulit sudah mengelupas. mungkin sebab cuaca kering pastu berjemur kat cahaya yg panas. jd merekah. pastu aku belek rambut2nya. sudah putus2..wahhh adakah ini sebab kau tak mau connect lagi dah..sampai hati..

kau dah selama ni menjalankan tugas reading dgn baik. hari ni kau tamoo buat tugas dah. kau melawan ke sebab kau dah malas? aku tau kau dah sakit...aku kenala cari pengganti yek? sebab aku ni ekstrem sgt cucuk kau. lama2 kau pun dah tak daya.

tp kau cuma spare parts. kau bukan main parts. main parts pun dah ada yg ngok ngek tapi aku masih bertahan. walau suaramu dah tak se"amazing" dulu..tp aku tetap perlukan kau. kalau nak pengganti baru pun, aku tetap kena test market dulu. aku tanak salah pilih. mestilah nak yg paling moden dan terkini dah bertahan lama..

SAYANG, you knew i love you so much!
Previous Post
Next Post

About Author

7 comments:

  1. walau bengang sekalipun i kena sorokkan identiti..

    ReplyDelete
  2. ahahhaah aku tau aku tau..tetttttttt sila bertukar pada yang baru..silaaaa

    ReplyDelete
  3. salam kenal beb...wah cucuk jangan xcucuk...cucuk jangan xcucuk...tiba2 aku dok menyanyi lak kat umah ko kan..hahahahaha

    ReplyDelete
  4. haha mimy, tidakkkkkkkkkkkkk...sila berikan aku spare part korg tu..aku tau korg ade..sila berikan......drpd korg buang nyepahkan bumi kan...

    hi miss purple; komen u mmg kelakar..hahaha...tp kan sakit mata gak tau bc blog u tulisan kecik2..i rabun..hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.