Thursday, July 22, 2010

Menjawab TAG Pertama - Bestest Blog Award


menjawab Tag dari Posh76..huhu dah lama dia soh jwb skrg baru ada idea la...


1) Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni
i suke baca blog Posh sebab ceritanya selalu hapdate tentang tempat makan best, baju cantek dan kucingnya yg chomel..POPOSH
tambahan lagik i bebaru nih dpt hadiah dari Posh, jadi pada pikiran i dia ni memang murah hati sebab ramai jek kwn2 blogger laen pun dia bagi..
gile banyak pujian~tp ini kenyataan beb..aku sukela nak puji lebey2 kan



2) Sila beri award kepada 10(6 blogger je aku awardkan boleh gitu) blogger yang lain
i tatau nak pilih sape, tp i bagila kat diorg2 neh yg selalu jek i tunggu2 diorgnye entry...
3) Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ini
fullamak...harap2 diorg neh bacala komen aku kat blog diorg neh



4) Bagaimana anda boleh digelar blog yg best and great
i pun tatau la..sebab POSH ni antara follower terawal i..mebi sebab link dgn Mimy kan...dia tu byk connection...hihi..
so nak kata best dan great tu tataula...base on comments elok2 aje...hehe..




Previous Post
Next Post

About Author

9 comments:

  1. Terima kasih sebab sudi mengetag saya apapun tag ini saya telah pun menjawabnya. Lihat disini : http://akuanakpahang.blogspot.com/2010/07/tag-drp-echam-dan-award-drp-linda.html Apa-apa pun terima kasih banyak sudi mengtag saya sebagai tanda keprihatinan anda terhadap blog saya TQVM.

    ReplyDelete
  2. haha! tq2. but i xpaham tag2 ni. now what?

    ReplyDelete
  3. AAP; hehe..saya lambat dlm dunia menTAG org...

    Mr Noble; buat jelah copy & paste soalan jek..jwpn jgnla tiru..hehehe...

    ReplyDelete
  4. hohoho..aku dah lama tak main tag!
    later aku jawab ok...
    dah2..nak pi meeting..
    kah kah kah

    ReplyDelete
  5. hui kiranya blog aku ko tak tunggu la..haipppp mencikkkkkkkkk

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhhhhhhhh thanks alot dear tak sangka ada org tunggu entry ai hahhaha thanks alot ...u really make my day la hari nih ....nih tak berenti sengeh lagi nih

    nanti ai wat kay ....toceiiiiiiiii muah

    ReplyDelete
  7. Mimy, jgnla kecik ati..kan aku tgk ko dah kena tag yg sama dgn Posh. aku tetap tgu entry ko nok...aku mesti baca punyalah...

    ReplyDelete
  8. Hi Sis!

    Thanks for visiting & following my blog... I've linked yours too! ;)

    ReplyDelete
  9. patutla aku terasa kombang koncop ni...hang nyer blog pun bess tu sbb dpt award...keep blogging hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.