In

Kabel Oh Kabel

Nilah rupa kabel lama aku....memang penggunaan tahap maksimum la.. korg ada guna sampai tahap macam ni???
 mula2 dia serpih...
pastu fibre dia pun kelihatan nak putus2..
akhirnya kat kepala dia dah bercerai-berai fiber nye..
dah dapat yg baru..maafla yg lama..tata.....^-^ pstt(mcm tak pernah guna je kan...)

Related Articles

5 comments:

  1. haha! kabel ni kene langgar stemroll ke? :p

    ReplyDelete
  2. kabel tu mmg nmpak sgt digunakan smpai lenjan..smpai nk putus2 wayarnya..babai kabel yg lama...:)

    ReplyDelete
  3. wow terserlah keganasan hang....ni betul2 pakai ni hehe

    ReplyDelete
  4. mimy &hanim&posh;memangla...nasibla jeritan batinku di Facebook didengar oleh org2 yg pernah pakai model sama...hehehe...

    mr noble;yang baru ni tataula sampai bila kan bertahan...steamroll takde der....

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...