In

Hadiah Dari Mak

okeyla..ye ye jek aku letak status kat FB pasal bukak hadiah dari Mak. pastu aku nak citer aku demam lak..berhari2 gakla aku tunggu aku sendiri sihat betul2. beberapa hari ni tgk je FB dgn blog tp takat tgk dan komen tu takle aku tak larat dowh...

untuk menunjuk2 kat adik aku yg tak pueh hati dgn aku kan...sila tgk hadiah dr Mak ya....jeng jeng jeng...
siap dibungkus cantik
mak aku susah payah menempah katanya
sekeping kad biru dari ibu
semua computerized canggih la mak aku neh
i believe what wrote here came form her heart -Mak, i noe you!
satu beg krim
ada tali besi kalau nak jdkan sling bag

aku tak sempat lagi nak menerai pastu amik gamba ka. katanya tak sihat. tunggu dah sihat aku tryla wak eksyen sikit..hehe...esokla tukar handbag hihi..

actually ada lagi hadiah2 sampingan lain tapi tu semua luar kotakla..aku pulak tak amik gambar hadiah2 lain tu..tunggu jelah nak hapdate ni..

Related Articles

2 comments:

  1. biler your birthday sis? anyway... happy belated birthday to you!

    Bestnyer dpt hadiah from mom! I really missed this moment! :(

    ReplyDelete
  2. oh neena, last 11 la..
    about ur mom, i tumpang sedih jugak.
    masa arwah bapak i ada, dia pernah kirimkan i kad besday dr London..huhu..i pun tahula perasaan itu...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...