In

Bekas Minum Teh

aku ke kedai hardware sampai 4 buah semasa ke taiping. macam2 benda hardware aku beli. jumpa bekas minuman ni aku rasa seronok pulak. dah ada teh cina...tinggal takde teko yang sesuai. teko ikea aku beli last time tu kureng sesuai nak buat teh cina. apatah lagi aku sorang2 je hadap.


penapis teh tersedia sekali. best. cuma bila aku nak try ni?

Related Articles

4 comments:

  1. ko ni macam macam benda unik kannn..ada aje baru ..haha

    ReplyDelete
  2. sama ngan ayah ratu kalau jalan gi memana dia lbh ske gi kedai2 yg ade jual menda2 unik.dia tak ske pegi resort ke apa ke sbb boring.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...