In

Mulakan Dengan Bismillah

nak makan, nak buat kerja..nak buat perkara2 baik apa pun mesti mulakan dengan Bismillah. moga terhindar dari syaitan yang suka menyelit kat kita. moga amal kita ada berkatnya.

Bismillah. itulah nama restoran untuk sarapan pagi kami.


pakcik ni kasi Azrena bengang. dia nak kuah kari roti canai banjir..dia dapat roti canai dengan dhal & kuah daging hitam banjir...hahahaha...muka terus tak ceria macam kat bawah

muka sebelum kena

masih lagi nak tersengih

jam antik

kak Siti dan anak2




aku kongsi dengan zcat 3 keping

kuah daging hitam ni famous
 
kuah dhal



wang koleksi seluruh dunia


teh sedap. kalau dah hantu teh kan..haha
kami makan 8 orang. semua sekali RM21.10
pengsan dengar...macam2 makanan kami makan..tosei, roti canai..air..
pengsan sekali lagi..sebab tak dapat harga macam ni di KL.

Related Articles

6 comments:

  1. rugi la roti canai share...hihihi kuah sedap unik tu...kalau ku baham sorang la...kuikui

    ReplyDelete
  2. SALAM,
    ROTI CANAI NI KENA PANAS2 BARU BEST. PERNAH TRY ROTI BANJIR?

    p.s. Jemputan istemewa drpd LF dan isteri - jemput ke BBB pd 18 dis ini.

    ReplyDelete
  3. kuah daging hitam tu tempting lah...alahaiiiiii jom lepak mamak, teringin nak makan roti canai pulak

    ReplyDelete
  4. mimy; dah dok sebelah menyebelah..tapi sampai 3 keping ko..kalau tak sebab nak pergi kenduri lebih kot aku makan..hahahaha

    ReplyDelete
  5. LF; alahai....saya ni masih lagila tak dapat confirm...

    pernah try roti banjir tapi tak suka sangatla..

    ReplyDelete
  6. ann; memang sedap noks....mana kedai roti canai la ko nak pergi?

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...