In

Biskut Bangkit

siapa suka makan biskut bangkit? wah aku ni banyak betul biskut kegemaran. 

pengalaman pertama aku makan biskut bangkit yang sedap ialah ketika aku meneman mak pergi berurut di Kg Gali, Raub setelah melahirkan adik aku. wah itu sudah 29 tahun yang lampau..

kini aku dah jumpa biskut bangkit sedap. yang mana 1st bottle mak yang bawakan. next aku beli kat kedai borong BBA je. hehe RM15 jugak.. suker..



tempting. seronok buat stok kat rumah. heheh sambil2 tengok tv, berblog.. makannnnn yeay!

Related Articles

5 comments:

  1. tak pulak kembang tekak ko ek...aku kalau dah selalu makan, mau sama kembangnya dalam tekak ni

    ReplyDelete
  2. Part dia cair dalam mulut tu yang best!

    ReplyDelete
  3. aku sama macam ann..tak gemar tekak kembang...masuk mulut penuh cair..iskk

    ReplyDelete
  4. ann & mimy; hahah tak kembang2. sentiasa rasa best.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...