In

Parti Krismas 2011

parti krismas awal benar tahun ni. sebabnya kawan2 yang beragama kristian akan pulang ke kampung masing2 dan ambil cuti panjang. yang tak berkenaan seperti aku pun akan bercuti panjang sehingga 2 January 2012. 10 hari cuti wei.. pertama kali dalam sejarah aku bekerja ni. bila bos dah approved cuti aku...menyengih ajelah..lepas tu war-warkan pada kawan2 sebelah jangan rindukan aku..hahahaha..

plan nak cuti panjang ni terlintas secara tiba2. aku bukan ada plan nak cuti2 malaysia ke..apatah lagi cuti2 luar malaysia. aku kan dah terkopak bulan ni beli tayar. makanya aku bercadang nak balik kampung makan buah-buahan ajer.

ok parti krismas ni diadakan sebab kami sambut semua perayaan. maksudnya semua perayaan buat parti. itulah yang GGM suruh.. dah dengar je cakap. dapat makan sedap2. jadilah...hehe




 
makanan sangat banyak. sebab kitorang kena paksarela bawa makanan.. grrr...hahahaha..tapi aku bawak jugak puding karamel berkongsi dengan Fahada. dia tahu bagi duit je..tapi aku agak kecewa dengan hasil kali ni..tapi aku puas hati sebab habis jugak.hehehe...

disebabkan makanan banyak...aku hanya makan yang jarang dapat. jadi bos GGM yang sponsor beriyani kambing, harusla aku bedal makanan sumbangan beliau. 

tema kami ialah merah+emas. jadi kalau kami ikut tema baru layak untuk lucky draw.
ping; fahada & me


hadiah krismas - masing2 kena cabut nama kawan2 kemudian abeli hadiah minimum RM10. kira tukar2 hadiah. fair & square.




santa claus ni hitam. pinjam kejap. hahahaha

krismas carol. takdela aku nak ikut mennyanyi.


2 pinggan sekali dia makan.
 
ulfa
selepas itu ada cabutan bertuah, 40 hadiah disediakan. sumbangan daripada tenants kami. disebabkan kami takde dinner. kan....

inilah hadiah cabutan bertuah aku. no 33.. apa yer?


Related Articles

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. opis ko kan berbilang bangsa...memang sambut la krismas yer dak...huhuhu lama ko cuti beb...aku takde cuti simpan cuti tahun depan 2 bulan..ngeh ngeh

    ReplyDelete
  3. kakcik; semua orang bawak...budak2 laki je tak bawak kot.

    ReplyDelete
  4. mimy; cuti bersalin kan memang 2 bulan...

    ReplyDelete
  5. salam singgah sini..
    rasanya kita macam pernah jumpa je... hmmm..
    apa pun, terima kasih sudi singgah blog kita.. =)

    ReplyDelete
  6. aku pun cuti panjang start jumaat 23rd sampai next year...anyway happy new year babe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...