In

Sanitize Your Hands

pagi2 bila pegang kasut dari rak. letak atas lantai rumah. pakai..drive kereta pergi kerja. masa panaskan enjin aku akan pakai sanitizer. nak rasa bebas kuman kononnya.

aku beli brand dettol. masa beli ni aku amik 3 sekaligus. sebab murah dalam RM10.90 je seingat akula. satu bagi mak, satu dalam kereta, satu dalam rumah. sekarang ada juga shopping complex yang letak sanitizer di dinding tepi lift. aku pun suka jugakla guna dah kata free kan. hehehe..

selain tisu kering dalam handbag, aku juga suka pakai wet tissue. kalau makan makanan yang berlekit itu senang sikit nak hilangkannya (if takde sinkila kat dekat2 situ). kalau tak aku suka cuci tangan cara biasa je.

daiso 2 bungkus RM5. bagi aku murah. 1 bungkus pun dah ada 35 keping. best.

Related Articles

3 comments:

  1. 2 benda wajid dalam handbag aku gak...wet tissue dan sanitizer...

    ReplyDelete
  2. barang penting aku jugak...kekadang handbag berat sebab barang2 ni je

    ReplyDelete
  3. kalau tisu wet tu aku pun slalu ade stok sng kan.wangi pun wangi.taklah tangan bau sambal blacan je pas makan walaupun sedap dicium.ehehe.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...