In

Cuci Daki Badan

aku ni dulu rajinla pakai scrub badan. bila dah habis tak beli baru maka terhentilah aktiviti menyental. hahaha.. nak pergi spa kerap2 tak makan pulak nanti. jadi aku beli balik skrub sebab aku rasa kulit badan aku macam tak best dah. tinggal lagi nak menyental tu..cuti2 panjang macam sekarang inilah baru ada feel katanya.

bau coklat. rasa nak makan diri sendiri je. hahaha..

Related Articles

7 comments:

  1. aku suka pakai yang watson punya je...tu pun sama malas macam ko jugak, bila dah habis tu terus lambat je nak beli baru

    ReplyDelete
  2. eh ada jenis coklat eh..nak beli la...aku sejak pregnant badan banyak daki melekat susah tanggal..tak tau la napa...doktor kata hormon..penyudahnya aku sental ngan baby oil...hilangg

    ReplyDelete
  3. Kak Azie pakai jenama AVON jer... tapi tak berapa nak rajin jugakkkk.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Kakcik pernah beli scrub badan tapi sudahnya orang lain yang habiskan, sebab kakcik tak rajin! :)

    ReplyDelete
  5. aku mmg ske scrub badan.fresh.baru bli gak 2 hari lepas bodyshop punye.nanti aku update :)

    ReplyDelete
  6. SALAM,
    Singgah dan Ucapan selamat tahun baru 2012M dan 1433H drpd LF dan isteri. Mendoakan moga kita semua sentiasa di atas landasanNYA.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...