In

Pau. Apa Pau Yang Kamu Suka?

sekarang bila masuk lebuhraya je mesti nak singgah mana2 R&R. takde tujuan lain kecuali nak makan pau.

pau..pau kacang merah je yang aku suka.

buat masa ni pau yang aku suka makan dijual di R&R Beranang - LEKAS. isi banyak. tak kedekut. pau dulu2 aku beli RM0.50 je. la ni dah jadi RM1.60. uish mahal bebeno..

pau kacang di R&R Elmina Utara. RM1.60. kulit keras...isi pun ciputttt


misi kami ialah menghantar pengantin balik Taiping

Lebuhraya Guthrie. sangat lengang kan.

ini pau pilihan zcat di Beranang R&R, LEKAS

muka happy makan pau...heheh

Related Articles

8 comments:

  1. pau dekat RnR pagoh pun sedap gak.lembut.ske kacang jugak.makan panas2.sedap.

    ReplyDelete
  2. ada lagi satu highway baru...tah apa namanya, pun lenggang jugak. penah aku buat gila u-turn dekat situ

    ReplyDelete
  3. pau gebu putih..aku suka inti daging or ayam

    ReplyDelete
  4. ratu; tak lepas pagoh lagi..baby i masih belum masuk JB lagi ni...tahun depan kena pergila macam ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. ann; kau mmg berani kan buat keje gila biar berteman ye noks

    ReplyDelete
  6. mimy; tidakla aku mkn pau lain...kecuali kacang merah..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...