In Hobby

Snickers Coming To My Collection!

oh yeah!...yeahhhhhhhhhh


dihantar terus ke rumah. akekekeke...

kini koleksi telah lengkap..



Related Articles

12 comments:

  1. aku pegi Guardian dekat CM tu tapi nan ado pulak...tanya diorang, rupanya Guardian yang besar2 je ada benda ni

    ReplyDelete
  2. nak isi dalam sket...tin tak penting hehe

    ReplyDelete
  3. teruja lagi tengok tin tu kiut...nak carila

    ReplyDelete
  4. wow...cantikla kalau dh bebanyak kan..cute2...

    ReplyDelete
  5. Ann; patutla kat ampang point macam takder je..

    ReplyDelete
  6. kakcik; ye kak..tapi yang limited edition and pelik2 je..hehe ada tin nak bagi ke?

    ReplyDelete
  7. mimy; isi dalam pun makan sikit2. katanya dari US tin2 ni...

    ReplyDelete
  8. posh; sila! dan cepat2 cari tau... staff guardian cakap, diorang letak sikit2..sebab letak je habis.. macam hangat naaa

    ReplyDelete
  9. ratu; dah lama tak jumpa tin2 untuk buat koleksi kan...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...