In

Sale..sale...sale....

jika mahu beli barangan brand pada harga murah... seperti Revlon, Crabtree & Evelyn, Kanebo, Elizabeth Arden & banyak lagi.

esok aku ke Menara MBF..nak tengok apa yang diskaun sampai 95% ni... huhu..giler..

Related Articles

6 comments:

  1. wah!! jangan berbakul-bakul dah ek .. hehe

    Tapi betul jugakan time ada diskaun cam ni le kita nak beli barang-barang..

    ReplyDelete
  2. tapi jangan sampai takde duit nak makan..hehe

    ReplyDelete
  3. YES sudah kembali...jgn shopping sampai lupa hari esok

    ReplyDelete
  4. Bagi yang bujang2 elok la rebut peluang ni. Bagi yang man-mak ni, time ni fokus cari baju sekolah anak anak dulu....:)

    ReplyDelete
  5. giler, 95 %. menggoda betul nih, seb baik jauh

    ReplyDelete
  6. meanrik....huwaaa pejammata...brg baby lg penting buat masa ni

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...