In

Weekend Yang Panjang

berturut2 cuti hari isnin free kan..

mula2 raya haji 6 nov ahad..7 nov cuti - balik bangi je raya
kemudian awal muharram 27 nov, 28 nov cuti - balik bangi & melaka

next...

sultan selangor birthday 11 dec ahad. 12 dec cuti - pergi kenduri CK kat taipingla kita...
krismas 25 dec ahad, 26 dec tak rancang apa2..maybe balik koyan nak makan durian hasil tanaman arwah bapak aku. mak kata dah berbuah2..cuma belum terjun je buahnya dari pokok..

kemudian

new year 1 jan ahad..2 jan cutilah kita..

rancang dengan bebaik ya sesiapa yang pergi jalan2 tengok pemandangan tu...

selamat bercuti semua!

Related Articles

7 comments:

  1. alamakkkkk durian dah gugur ker...yummyyyyyyy

    ReplyDelete
  2. selangor PH aku tak cuti la....hmmm aku pun tak gi mana la...cuti panjang ni payah nak keluar...duk umah je la spend time ngan megat..terbaekk

    ReplyDelete
  3. em kalau ade cik kitol kompem leh jalan2 walau pun dekat2 je.janji anak happy.tp bila tggl bertiga je mmg terperap je la kat umah taktau nk g mana.time keje dulu mmg suka kira2 bila nak public.bila dah tak keje ni amik ko..hari2 pun cuti.ehehe.

    ReplyDelete
  4. ann; yummeh..mak aku nak balik la minggu ni makan durian. sedih woooooo....

    ReplyDelete
  5. mimy; ko duduk diam2 jek? biar benar ko ni..ko dah tak larat jalan ke?

    ReplyDelete
  6. ratu; muntah cuti yer? hahahaha..adoi kadang2 rasa malas nak keje dah...tapi mengenangkan nak bayo utang dan suka shopping, harusla bekerja....

    ReplyDelete
  7. yer perut sarat sudah..nak jalan pun dah mcm penguin ...turun naik kete ok la...nak jalan maaf la...sakit bahagian bawah sudah...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...