In Hobby

New Tins Collection

last week dapat brochure dari guardian. katanya ada tin edisi khas krismas... twix, m&m's & snickers. maka sejak minggu lepas aku berusaha mencari tin2 ni..siap zcat tolong carikan jugak..demi hobi kan..

puasla aku ke guardian..macam2...ampang point, kinrara,....aishhhh tak jumpa2 jugak......bila tanya diorang kata belum sampai stok..

saturday pergi KLCC sebab nak beli barang2 di PC Fair. dah alang2 nampak guardian...terus....

zcat nampak Twix. tapi tin kemek sikit. tapi disebabkan itu last..grab jugak.

ahad pergi Berjaya Times Square, pergi guardian jumpa m&m's. seronoknya...itupun tin last jugak tapi tak kemek. yeay!

satu tin harga RM16.88. macam mahal kan...tapi demi...........hobi.........










ya tunggu snickers pulak jadi ahli kelab tin miss eri-chan. hehehe...

dan baru je buat entry blog ni, zcat called dia dah dapatkan di Bangsar Village. jauh tu...thanks, Yay!!!

Related Articles

8 comments:

  1. snickers pebret tu..hehe nak satu..hehe

    ReplyDelete
  2. bess pulak tengok pengumpul tin ni...

    ReplyDelete
  3. Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...