In

Rasa Bahagia

kereta dah di basuh...berbulan jugak kotornya...
minyak hampir penuh..tak payahla nak berhenti untuk isi petrol untuk perjalanan jauh nanti..
tayar kereta 4 biji sekali tukar......boleh test Selangor-KL-Perak highway atau jalan kampung dengan corner baik sekali.
ya alhamdulillah. Allah masih benarkan aku untuk memandu.
berhati2 memandu ya.

steal the skills dalam proses delete. aku angkat tangan la sebab pening gila nak belajar pasal CSS & HTML bagi wordpress. memang itu XML file yang sesuai untuk expert aje.

sudah. nanti balik jalan2 aku buat blog baru. untuk my Baby. My mocha-silver baby. 

I love you baby!
pic taken 11 May 2008

Related Articles

12 comments:

  1. wah tayar sudah tukar 4 trus ek?ratu pun tayar depan sudah botak...pdhal baru setahun.tayar blakang lak dulu 2nd hand.plan nk tuko baru jugak utk 4 tayar.tapi tayar 16 inci kan...senak2 jugak nak ngumpul utk 4 biji.pening pale kalau dah sentuh bab kete ni..

    ReplyDelete
  2. memang senang hati la beb....semua check done!! selamat memandu

    ReplyDelete
  3. semua dah settle mmg senang hati lah...nk drive pun rasa konfiden

    ReplyDelete
  4. ratu; dah nak masuk 4 tahun sejak beli tak pernah tukar2..hehehehe

    ReplyDelete
  5. cik jatt; kereta memang banyak makan duit...

    ReplyDelete
  6. wuming; cuti panjang? belum lagiiiii..cuti jauh jerr

    ReplyDelete
  7. ann; gambar diambil ketika kereta masih berbau baru..hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...